Nieuws

[22 october 2020] 

Nieuw: Liefdesziek, de nieuwste tekst van Bart van den Donker die hij schreef voor Toneelgroep Oostpool, en die 24 oktober in première gaat.

In voorbereiding: Op zoek naar Soldaat van Oranje door Bart Juttmann en (eindelijk) 125 monologen, geheel herziene uitgave van Nu ben ik alleen.


Nu verkrijgbaar: Ik voel Amor, het tekstboekje van de nieuwe lunchvoorstelling in Bellevue van Elly Scheele en Eva Line de Boer (NRC schreef: "Menselijke kwetsbaarheid in tijden van social media." ****) 
Multatuli, het leven van een klokkenluider in twintig dialogen door Ger Beukenkamp (Elsbeth Etty, voorzitter Multatuli Genootschap: "met heel veel plezier, rode oortjes en bewondering gelezen.") 
De Sound Track van Rens Machielse, over de kracht van een soundtrack en wat dat doet met onze beleving van film (een uitgave i.s.m. HKU Press).
Storytelling en de wereld van Arjen Barel 

Kijk voor meer nieuws ook op onze Facebook pagina

Liefdesziek

Bart van den Donker

Over de schoonheid van het verlangen: Een dialoog waarin een invoelbare liefdesgeschiedenis de hoofdrol speelt. (Première op 24 oktober in Huis Oostpool, Arnhem)

Op zoek naar Soldaat van Oranje

Bart Juttmann

De geschiedenis van de Nederlandse Filmklassieker. Een uitgebreide blik achter de schermen en een eerbetoon aan Soldaat van Oranje en zijn makers.
(Vanaf half november in de winkel!)

Ik voel Amor

Elly Scheele

Nu leverbaar!
Hoe geef je je imago on- en offline vorm; als artiest, geliefde en mens?  

 

Multatuli

Het leven van een klokkenluider in twintig dialogen

Nu leverbaar. 

Ger Beukenkamp brengt de man achter de scherpe pen tot leven. Hij laat zien dat Multatuli zijn tijd ver vooruit was en nog altijd actueel is. 

 

Storytelling en de wereld

Arjen Barel

Storytelling is een hype. Dit boek belicht de diverse mogelijkheden van Storytelling. De praktische kant (oefeningen) komt aan bod, maar ook wordt er een theoretisch kader geschetst.