Nieuws

[23 september 2020] 

In voorbereiding: Op zoek naar Soldaat van Oranje door Bart Juttmann en (eindelijk) 125 monologen, geheel herziene uitgave van Nu ben ik alleen.

Nu verkrijgbaarMultatuli, het leven van een klokkenluider in twintig dialogen door Ger Beukenkamp, De Sound Track van Rens Machielse, over de kracht van een soundtrack en wat dat doet met onze beleving van film (een uitgave i.s.m. HKU Press). Storytelling en de wereld van Arjen Barel en Van Wormrot tot Schijn: 30 jaar toneelschrijverschap van Don Duyns. 

Kijk voor meer nieuws ook op onze Facebook pagina

Ik voel Amor

Elly Scheele

Nu leverbaar!
Ik voel Amor gaat op 26 september in première in het Bellevue Lunchtheater: Hoe geef je je imago on- en offline vorm; als artiest, geliefde en mens?  

 

Multatuli

Het leven van een klokkenluider in twintig dialogen

Nu leverbaar. 

Ger Beukenkamp brengt de man achter de scherpe pen tot leven. Hij laat zien dat Multatuli zijn tijd ver vooruit was en nog altijd actueel is. 

 

Van Wormrot tot Schijn

Don Duyns

Dertig jaar toneelschrijverschap. Met inleiding, tekeningen en uiteraard heel veel teksten van Don Duyns!

De Sound Track

Rens Machielse

Een boek voor iedereen die geïnteresseerd is en aan de slag wil met geluid en muziek voor speelfilm, documentaire en/of commercials

Storytelling en de wereld

Arjen Barel

Storytelling is een hype. Dit boek belicht de diverse mogelijkheden van Storytelling. De praktische kant (oefeningen) komt aan bod, maar ook wordt er een theoretisch kader geschetst.