Op zoek naar Soldaat van Oranje

Bart Juttmann

De geschiedenis van de Nederlandse Filmklassieker. Een uitgebreide blik achter de schermen en een eerbetoon aan Soldaat van Oranje en zijn makers.
NU in de boekhandel en te bestellen in onze webshop!

Nieuws

[23 february 2021] 

Helaas zijn alle theaters, musea, bioscopen en boekhandels weer dicht. Gelukkig hebben wij sinds 7 december 2020 onze eigen online theaterboekhandel. Naast het hele fonds van uitgeverij itfb, zal er in de loop van de komende weken een uitgebreid assortiment van uitgaven over theater, film, muziek, dans en kleinkunst worden aangeboden. Wees welkom!

Nieuw in de winkel: Als een nacht zonder slaap de derde roman van Frans Strijards, Op zoek naar Soldaat van Oranje door Bart Juttmann, Gijsbreght van Amstel waarvan Carel Alphenaar voor Bellevue een 'turboversie' maakte en Don't f*ck with Artemis van Erik Snel bij Theatergroep Aluin 

In voorbereiding:  Verzamelde toneelteksten van Jibbe Willems, Phonetic Stories van Ninke Overbeek, Vijftig liedjes (voor o.a. Klokhuis en het theater) van Jurrian van Dongen en (eindelijk) 125 monologen, geheel herziene uitgave van Nu ben ik alleen.

Kijk voor meer nieuws ook op onze Facebook pagina

Gijsbreght van Amstel

Joost van den Vondel

"Het hemelse gerecht heeft zich ten lange leste
embarremd over mij en mijn benarde veste."

Carel Alphenaar maakte voor Bellevue de 'turboversie' van de Gijsbreght. 
Nu te koop.

 

Als een nacht zonder slaap

Frans Strijards

Strijards' (deels) autobiografische roman. Nu leverbaar

 

Don't f*ck with Artemis

Erik Snel

Leverbaar!

De Hokje

Bellevue Lunchtheater

Nu leverbaar