Nieuws

[25 november 2020] 

Nieuw in de winkel: De Hokje van Dunya Anouar, tekst van de nieuwste Bellevue lunchvoorstelling. Liefdesziek, tekst van Bart van den Donker die hij schreef voor Toneelgroep Oostpool. 

In voorbereiding: Op zoek naar Soldaat van Oranje door Bart Juttmann en (eindelijk) 125 monologen, geheel herziene uitgave van Nu ben ik alleen.

Nu verkrijgbaar:
Multatuli, het leven van een klokkenluider in twintig dialogen door Ger Beukenkamp (Elsbeth Etty, voorzitter Multatuli Genootschap: "met heel veel plezier, rode oortjes en bewondering gelezen.") 
De Sound Track van Rens Machielse, over de kracht van een soundtrack en wat dat doet met onze beleving van film (een uitgave i.s.m. HKU Press).
Storytelling en de wereld van Arjen Barel 

Kijk voor meer nieuws ook op onze Facebook pagina

De Hokje

Bellevue Lunchtheater

Nu leverbaar

 

 

Op zoek naar Soldaat van Oranje

Bart Juttmann

De geschiedenis van de Nederlandse Filmklassieker. Een uitgebreide blik achter de schermen en een eerbetoon aan Soldaat van Oranje en zijn makers.
(Vanaf half november in de winkel, maar nu al als pre-order te bestellen in onze webshop!)

Liefdesziek

Bart van den Donker

Over de schoonheid van het verlangen: Een dialoog waarin een invoelbare liefdesgeschiedenis de hoofdrol speelt.
"In dit nieuwe, ingenieuze stuk (...) wordt de complete verhouding, van verlegen ontmoeting tot dramatische breuk, opgetrokken uit taal – want dat is het enige instrument dat potentieel geliefden momenteel hebben." **** Volkskrant

Ik voel Amor

Elly Scheele

Nu leverbaar: de nieuwste tekst uit het Bellevue Lunchtheater!
Hoe geef je je imago on- en offline vorm; als artiest, geliefde en mens?  

 

Storytelling en de wereld

Arjen Barel

Storytelling is een hype. Dit boek belicht de diverse mogelijkheden van Storytelling. De praktische kant (oefeningen) komt aan bod, maar ook wordt er een theoretisch kader geschetst.