Help! Ik wil beroemd worden

NIEUW: tweede druk van Help!

20 april 2021 | Getipt, Recent verschenen

Madelief Blanken, eigenaar van een castingbureau (voor kinderen), sloeg de handen ineen met kinderregisseur en coach Mark van Haasteren: samen schreven ze het boek Help! Ik (mijn kind) wil beroemd worden dat inmiddels aan de tweede druk toe is!

Het boek is niet alleen bedoeld voor kinderen die graag in een professionele film, voorstelling of musical zouden willen spelen. Het is tegelijkertijd ook zeer geschikt voor hun ouders. Want zij zijn tenslotte degenen die hun kinderen moeten inschrijven bij een castingbureaus, foto’s moeten maken, chauffeur zijn, mental coach, kok…

Help ik mijn kind wil beroemd worden_Madelief Blanken Mark van HaasterenIn dit boek wordt heel goed uitgelegd wat je tegen kan komen als kind wanneer je zou willen meespelen in een productie. Madelief en Mark geven antwoord op de vragen als “wanneer is een castingbureau of project betrouwbaar”, “hoe verloopt een casting”, “wie is wie tijdens een castingproces”, “wat wordt er van je verwacht als je bent uitgekozen”, “wat is de rol van ouders in een casting- en productieproces” en “hoe zit het met de kinderarbeidsinspectie”.

Een must have. En dat kan nu weer! Vind Help! in de theaterboekhandel.