Help, ik (mijn kind) wil beroemd worden

Misschien heb je ooit eens in een professionele musical gespeeld. Of zou je heel graag in een professionele film willen spelen. Ben je heel erg jaloers op de kinderen Von Trapp in The Sound of Music of op de hoofdrolspelers in Harry Potter? Dan is dit boek iets voor jou!

Tegelijkertijd is dit boek ook zeer geschikt voor u als ouder. Want u bent degene die uw kind moet opgeven voor een auditie, chauffeur moet zijn naar een filmset of bij wie het kind thuiskomt na een lange dag repeteren. Ook voor u willen wij in dit boek zoveel mogelijk duidelijkheid verschaffen en uitleggen hoe de wereld van de ogenschijnlijke glitter en glamour in elkaar steekt.

In dit boek leggen we uit wat je allemaal tegen kunt komen als je professioneel in een tv-, film- of musicalproductie wilt spelen of gaat spelen. We geven antwoord op vragen als “Hoe en waar vind je een auditie?”, “Waarmee moet je rekening houden als je gecast bent?”, “Hoe zit het met de kinderarbeidsinspectie?”, “Wat is de rol van ouders, van het proces van casting tot meedoen aan een project?”.
Ook staan er interviews in met ex-kindsterren en geven zij tips en advies.

Auteur: Madelief Blanken, Mark van Haasteren
ISBN: 9789064038198
Publicatiejaar: 2015

 
Koop dit boek