Voor auteurs

Van manuscript tot première

Als toneelschrijver weet je dat toneelteksten bedoeld zijn om gespeeld te worden. Een goede uitgever helpt je om van jouw stuk een écht boek te maken en zorgt er zo voor dat je werk eerder wordt opgemerkt. Uitgeverij international theatre & film books (it&fb) ondersteunt toneelschrijvers bij de redactie, correctie, vormgeving, productie en verspreiding van toneelstukken, filmscripts en vakliteratuur.

 

Van experiment tot boekenplank

Goede ideeën zijn er om met elkaar te delen. Wanneer een experiment op de speelvloer uitgroeit tot een methode kun je er andere makers en docenten mee inspireren. Dat lukt het beste wanneer ze makkelijk (online) te vinden zijn. Daarom verzorgt if&fb werkboeken, samen met auteurs en docenten.

 

Stuur je pitch in

Benieuwd hoe bereikbaar publicatie is voor je stuk of werkboek? Stuur ons dan (via een e-mail) een pitch van 500 woorden voor je werk, met een korte beschrijving van het verhaal, de achtergronden, de doelgroep en een pagina tekst of dialoog. We lezen in principe alle pitches en nemen contact met je op om de details met je te bespreken en brengen samen met jou de stappen en de kosten in kaart.
Ongevraagd gestuurde, complete manuscripten kunnen we helaas niet in behandeling nemen.

Uitgeverij it&fb

Baden Powellweg 63
1069 LC Amsterdam

info@itfb.nl

+31 (0)6 514 20 298
(Marlies Oele)
+31 (0)6 196 74 446
(Heleen van Wiechen)