De Kretenzers in het Jungle Theater

AGENDA: De Kretenzers waren er weer

13 mei 2022 | Agenda, Uitgelicht

Wees erbij op donderdag 26 mei!
Een literaire show waarin vier panelleden ter plekke fabuleren. Een avond waarop zij literaire anekdotes, achterflappen van verzonnen of misschien toch écht bestaande boeken en vreemde spectaculaire feiten over schrijvers opdissen. Het gaat deze avond om mooie slagzinnen, literaire anekdotes, verzonnen of echte verhalen en levensbeschrijvingen uit de literatuur, die aan het publiek worden voorgelegd: Zijn dit waargebeurde of verzonnen verhalen, is dan de vraag.

De panelleden krijgen opdrachten uitgereikt die zij ter plekke moeten oplossen of beantwoorden. Ze oefenen voor je ogen hun verbale lenigheid, fantasie en improvisatievermogen. Ze zullen elkaar aftroeven in vindingrijkheid en esprit. De avond heeft een klein wedstrijdelement en het gaat ongetwijfeld een keer mis… Na de pauze volgt een interview met een van de vaste schrijvers, of een gast met een actuele aanleiding.

Met Froukje van der Ploeg, Rashid Novaire, Erik Lindner en Frans Strijards. De presentatie is in handen van Maaike Bergstra en het programma wordt ondersteund door pianist Matthijs Verhallen.

Wil je hierbij zijn? Toegang is gratis, wel graag aanmelden om een stoel te reserveren. Dat kan door een mail te sturen met het aantal gewenste kaarten, je naam en contactgegevens. Je ontvangt dan van ons zo spoedig mogelijk een bevestiging en we zien jullie dan graag op donderdagavond 26 mei om 20:00 uur in het Jungle Theater in Amsterdam (Tweede van Swindenstraat 26 | Amsterdam | website).  Meer informatie over de Kretenzers? Kijk ook op de website van De Voortzetting!