Nieuws

[22 juli 2016] 

Onze meest recente uitgaven: Dansende tongen van diverse theaterschrijvers en Current movements, Future landscapes met artikelen van o.a. Liesbeth Groot Nibbelink en Sonja van der Valk. In voorbereiding: Take 2 van Else Flim, Dit is acteren van Jeroen Steenbeek, Monologen, not by Shakespeare door o.a. Maaike Bergstra en Liefdeslied en andere toneelteksten van Peer Wittenbols.

Dit allemaal begin september, maar nu gaan we eerst even met vakantie. Van 29 juli t/m 14 augustus is de uitgeverij gesloten.

Nog steeds leverbaar:  Help! Ik (mijn kind) wil beroemd worden van Madelief Blanken en Mark van Haasteren, Geschilderde dagen, een intrigerende roman over de kunstroof van de nazi's tijdens de Tweede Wereldoorlog door Frans Strijards en Memento Lo, een prachtig eerbetoon aan Lodewijk de Boer door Cees van Ede.

Kijk voor meer nieuws ook op onze Facebook pagina, De Theaterkrant,  De Boekenkrant of Zwarte Kat

Dansende tongen

NU TE BESTELLEN

Een praktisch handboek voor de (beginnende) schrijver

Current movements

diversen

Beschouwingen over verbeelding en scenografie in de publieke ruimte

Sunshine show, Pinksterdag, Helga Maria Baumgarten

Esther Scheldwacht

Drie solo's van Esther Scheldwacht gebundeld

Geschilderde dagen

Frans Strijards

Deze ingenieus geconstrueerde, op grondig onderzoek gebaseerde roman over de rol van verloren gewaande kunst na de Tweede Wereldoorlog doet verslag van een hartverscheurende zoektocht. 

Help, ik wil beroemd worden

nu leverbaar

Een rondleiding voor kinderen (en hun ouders) met ambities in de wereld van professionele televisie-, film- en musicalproducties

Een boekje met veel handige tips en interviews met (oud) kindsterren